PARKET! Onze specialiteit!

Parket is voor Interieur Project de specialiteit. Wij herstellen uw beschadigd parket na een wateroverlast of ernstige beschadiging. Met onze eigen machines kunnen wij uw parket opschuren en terug afwerking in kleur volgens uw wensen. Uw parket van reeds enkele jaren oud geven wij terug een nieuw leven in kleur volgens de nieuwste trend.

Ook het plaatsen van eiken parket op keramische tegels is geen probleem. Wij geven uw living met oude keramische tegels een nieuw leven met eiken parket vloer. Uw living krijgt op deze manier een compleet nieuw leven. Wij plaatsen een parket vloer van minimum 10 mm dik op chape of bestaande vloer met of zonder knopen!

Voor Kurk vloeren heeft u een waaier van mogelijkheden voor living, slaapkamer, badkamer, keuken, wc… Ook de kleuren kan u kiezen met een afwerking in mat vernis. Kurk is een isolerend maar ook een warm gevoel bij het betreden blootvoets . Minimum dikte op hape of bestaande vloeren kan op 6 mm .

Laminaat of vinyl laminaat kan u in verschillende breedtes, houtstructuren en kleuren kiezen in onze showroom. Wenst u een laminaat met massief uitzicht, dan kan u in onze showroom de juiste keuze maken volgens verschillende uitvoeringen. Elke laminaat wordt geplaatst op een onderlaag naar keuze en ons advies.

Image

Parket realisaties

Parket herstellingen