Buitenschrijnwerk in ALU, PVC en hout voor ramen of garagepoort

ALU of PVC buitenschrijnwerk wordt in België samengesteld en afgewerkt tot eindproduct, klaar om te leveren en te plaatsen door Interieur Project. Er kan steeds een afspraak gemaakt worden met Interieur Project om de showroom te bezoeken. U kan er de laatst nieuwe ramen, buitendeuren, schuiframen of vouwramen testen voor uw project.

PVC constructies worden samengesteld met Kömmerling profielen voor ramen en buitendeuren.

ALU constructies worden samengesteld met ALIPLAST  profielen voor ramen en buitendeuren.

Houten constructies kunnen bij Interieur Project in verschillende houtsoorten samengesteld worden. Maakt u de keuze ze naturel te laten om te vergrijzen of wil je de raamconstructies geleverd krijgen in een ral kleur? Dan bent u bij Interieur Project bij het juiste adres.

Heeft u een totaalproject bij een verbouwing of een nieuwbouw, dan kan u bij Interieur Project uw buitenschrijnwerk kiezen en kan u een offerte verkrijgen voor uw project in Alu, Hout of PVC. Ook uw garage poort kan u geleverd en geplaatst krijgen. Zowel een kantel- of sectionale poort is bij Interieur Project geen probleem.

Uw oude constructies worden door ons professioneel team en met de meeste zorg uitgebroken en opgeruimd als bouwafval. De nieuwe constructies worden geplaatst door ons professoineel team en afgewerkt zoals u het wil.  Met MDF bekleding of uitgepleisterd.

Image

BUITENSCHRIJNWERK